Telo

nega telo4

OHRANJANJE

Zelo pomembno je, da stanje, ki ga dosežemo z intenzivno kombinacijo terapij, vzdržujete vse leto. Priporočamo enkrat mesečno terapijo z radiofrekvenco in ročno masažo ter en tretma kavitacije vsake 3 mesece.

Elektrostimulacija mišic z aparatom Triple 333

Elektrostimulacija je postopek, s katerim dosežemo delovanje mišic, brez da bi se mi bistveno premikali. Z električnimi tokovi majhnih vrednosti vplivamo na mišice, živce, ti pa se krčijo – podobno kot pri telesni aktivnosti. Pri tem se izrablja maščoba in izboljšuje tonus kože; spodbudi lokalni metabolizem in izboljša krvni obtok. To storimo tako, da s pomočjo posebne naprave, do vašega telesa preko žic in nato elektrod, ki jih pritrdimo na telo, dovajamo električne impulze, ti pa povzročijo zgoraj opisane reflekse in privedejo do rezultatov.

Presoterapija

Presoterapija je aparaturna limfna drenaža, primerljiva z ročno limfno drenažo, ki deluje tako, da z nadtlačno zračno črpalko vpihava zrak pod točno določenim tlakom v manšete, ki so pritrjene na telo in pri tem stimulira odtekanje limfe v glavne limfne vozle. Pospešuje krvni obtok, pomaga pri oblikovanju postave, ugodno vpliva na odstranitev celulita in maščob. Predvsem v kombinaciji z drugimi programi, blagodejno in sproščujoče vpliva na celoten organizem; pomaga pri izločanju strupenih snovi in odvečnih tekočin iz telesa.

Vadba na aparatu GREEN PLATE

Ergonomsko oblikovana vibracijska plošča omogoča intenzivno vadbo za oblikovanje telesa in zmanjševanje telesne teže. Z vadbo se izboljša prekrvavitev in presnova, izboljša se moč in gibljivost telesa ter prožnost kože in mišic, kar pripomore k učinkovitemu odpravljaju celulita. Pri vadbi vibracije aktivirajo kar 97 % mišičnih vlaken, to pomeni, da se aktivirajo tudi mišice-stabilizatorji, ki jih drugače le stežka aktiviramo. 15 minutna vadba na GREEN PLATE je primeljiva 60 minutni vadbi na klasičnih fitnes napravah.

V Wellness-Spa centru Habakuk vam bomo individualno svetovali in v razgovoru pojasnili več o postopkih in odgovorili na vprašanja.

Hitro, varno in učinkovito do odstranitve maščobnih oblog

Babor banner shop