Telo

nega telo8

NARL®517

Delovanje NARL®517 je neinvazivna metoda, ki omogoča hujšanje na točno določenem mestu in spodbuja tudi porabo maščobe okrog notranjih organov. Znanstveno dokazana s hitrimi in dolgotrajnimi rezultati.

Kako deluje NARL®517?

aparat-narl 1

Ultrazvok z delovanjem v varni, specifični frekvenci in intenzivnosti stimulira k izločanju hormona, ki ima ključno vlogo v procesu razgradnje maščob. Proste maščobne kisline in glicerol, ki nastanejo v tem procesu je potrebno porabiti v čim krajšem času po terapiji s pomočjo ustreznih vaj za izgorevanje maščob.

Na katerih delih telesa deluje?

narl-kje-deluje

Deluje na kateremkoli delu telesa s prekomernimi maščobnimi celicami, še posebej tam, kjer se maščoba nalaga: na trebuhu, bokih, stegnih …

Komu je namenjen NARL®517?

Terapija je namenjena tako ženskam, kot tudi moškim, ki imajo težave z nakopičenimi maščobnimi oblogami in povečano maščobo okrog notranjih organov.

Kako poteka terapija?

Sama terapija traja 10 minut, istočasno pa lahko obravnavamo 1-3 predele oz. cone. Najboljši čas terapije je pred obedom ali tri ure po njem.

Za dosego vidnih rezultatov se priporoča vsaj 10 terapij. Po terapiji je potrebno v čim krajšem času po sonifikaciji s pomočjo ustreznih vaj porabiti proste maščobne kisline in glicerol, ki nastanejo med terapijo. Izvedbo in intenzivnost vadbe vam bo svetovalo osebje wellnessa.

Babor banner shop