Hotel Habakuk

DNEVNA PONUDBA

A'la carte restavracija hotel Habakuk


16,00 EUR - Kosilo

13,00 EUR - Kosilo brez predjedi

Rezervacije na: 02 300-81-00

PON

Ponedeljek, 20. februar

Klasični menu

Ribji menu

Vegetarijanski menu

Kuhan pršut z pečeno papriko

Goveja juha z rezanci in zelenjavo

Goveja tagliata na kremni rižoti z bučkami

Sestavljena solata

Malinina rezina

Rakovi repki na ananasovem karpačo

Grahova kremna juha

Brancin file na žaru , zelenjavni ragu

Sestavljena solata

Borovničeva rulada

Paradižnik z mozzarello

 Grahova kremna juha

Ocvrti malancani z zelenjavnim fritesom

  

Sestavljena solata

Borovničeva rulada

TOR

Torek, 21. februar

Klasični menu

Ribji menu

Vegetarijanski menu

 Goveji karpačo na rukoli

Goveja juha z rezanci in zelenjavo

Piščančji rezanci s porom v sojini omaki , fuži z rjavim maslom

Sestavljena solata

Čokoladni kolač

 

 

 Marinirani lignji s kaprami

Brokoli juha

Smuč file na žaru, smetanov por s hrenom 

Sestavljena solata

Pomarančna rezina

 

 

Zelenjavni koktajl v kozarčku z koprovo omako

Brokoli juha

Tagliatele s spomladansko zelenjavo in ocvrto rukolo

   

Sestavljena solata

Pomarančna rezina

 

 

 

Paradižnikova sekanica z mozzarello in baziliko

Koruzna juha s krutončki

Riževi rezanci z zelenjavnim ragujem

   

Sestavljena solata

Sirova pita

SRE

Sreda, 22. februar

Klasični menu

Ribji menu

Vegetarijanski menu

Domača pašteta  na mladi solatki

Goveja juha z rezanci in zelenjavo

Svinjski medaljoni v bučnem ovoju , krompirjeva gibanica

Sestavljena solata

Skutin zavitek

Dagnje v paradižnikovi marinadi

Špinačna juha

Nabodalo rakovih repkov , zelenjavni ratatui

Sestavljena solata

Jogurtova rezina

Zeliščna skuta na česnovem kruhku

Špinačna juha

Pečen mladi sir na ajdovi kaši z bučkami

   

Sestavljena solata

Jogurtova rezina

 

Pršutova solatka z balzaminko in pinjolami

Goveja juha z rezanci in zelenjavo

Piščančji rezanci  v koruznem plaščku

Krompirjeve rezine iz pečice z rožmarinom

Sestavljena solata

Kavina rezina

ČET

Četrtek, 23. februar

Klasični menu

Ribji menu

Vegetarijanski menu

Mortadela zloženka z zeliščno skuto

Goveja juha z rezanci in zelenjavo

Jagnječja zarebrnica na žaru z argentinsko marinado , zapečena polenta

Sestavljena solata

Višnjeva pita

 

 

Pate prekajene postrvi

Kremna bučna juha

Ostriž file z hrenovo skorjico , ješprenova ričota z rukolo 

Sestavljena solata

Čokoladna rezina

Zelenjavna tortica z jogurtovo omako

Kremna bučna juha

Ocvrta mozzarella na korenčkovi kremi

   

Sestavljena solata

Čokoladna rezina

 

Pate prekajene postrvi

                     

Kremna bučna juha

Ostriž file z hrenovo skorjico , ješprenova ričota z rukolo 

Sestavljena solata

Čokoladna rezina

PET

Petek, 24. februar

Klasični menu

Ribji menu

Vegetarijanski menu

Mediteranski pršut z medeno melono

                  

Goveja juha z rezanci in zelenjavo

Njoki z piščancem in tartufi

Sestavljena solata

Lešnikova kocka

 

Prekajen losos z kaviarjem

Kumarična juha s krompirjem

Rdeči okun v tempura testu , krompirjeva solata

Čokoladni kolač z borovnicami

Popečene artičoke z rdečo redkvico

Kumarična juha s krompirjem

Ajdova kaša z jurčki in parmezanovim tulcem

  

Sestavljena solata

Čokoladni kolač z borovnicami

SOB

Sobota, 25. februar

Klasični menu

Ribji menu

Vegetarijanski menu

Prekajena šunka s hrenom

Goveja juha z rezanci in zelenjavo

Telečji medaljoni v omaki zelenega popra , zdrobovi ocvrtki

Sestavljena solata

Jabolčni zavitek

Brancinov tatar z limonino skorjico

Kremna juha s šampinjoni

Orada file na žaru , mlada špinača z ocvrtim rumenjakom

Sestavljena solata

Amarettina rezina


Marinirane bučke z olivnim pestom

Kremna juha s šampinjoni

Zelenjavni narastek z ajdovo kašo , grahov pire

  

Sestavljena solata

Amarettina rezina

NED

Nedelja, 26. februar

Klasični menu

Ribji menu

Vegetarijanski menu

  Perutninski koktajl v kozarčku

Goveja juha z rezanci in zelenjavo

Goveji ramsteak na žaru , zeliščna kremna rižota

Sestavljena solata

Skutina rezina z marelico

Tunin namaz s kaprami

Olivna juha s krutončki

Lososov kotlet na žaru , pečen mlad krompir s papriko

Sestavljena solata

Sladoled s soutejem

 

Zelenjavna pašteta na koruznem krutonu

Olivna juha s krutončki

Špinačni ravioli z zelenjavno omako

  

Sestavljena solata

Sladoled s soutejem


Vina meseca FEBRUARJA:

PLEMENITO RDEČE, Vinakoper, suho, 0,1l - 3,60€

SLADKI MUŠKAT, VINAKOPER, sladko, 0,1l - 2,67€



Prepoznavnost kulinarične ponudbe A`la carte restavracije hotela Habakuk zaznamujejo prvinski okusi, prefinjeno izbrane sestavine ter kreativnost krožnika, ki gostu obogati kulinarično obzorje in pričara gastronomsko doživetje.

Prepustite se nasvetom naših somellierjev in kuharskih mojstrov, ki vam bodo predstavili Habakukove izbrane zgodbe!


Prijavi se na e-novice

Prijavite se, če želite prejemati brezplačne kulinarične e-novice hotela Habakuk