Hotel Habakuk

DNEVNA PONUDBA

A'la carte restavracija hotel Habakuk


16,00 EUR - Kosilo

13,00 EUR - Kosilo brez predjedi

Rezervacije na: 02 300-81-00

PON

Ponedeljek, 27. marec

Klasični menu

Ribji menu

Vegetarijanski menu

Goveji carpaccio na motovilcu z gorčično omako

Fuži s šampinjoni

Konfit telečje ribice z jurčki

Cvetačni kipnik

Limonina rezina

Dimljen losos z hrenovim musom

Fuži s šampinjoni

File orade z ješprenjevo ričoto , koromačem in korenčkom

Kavina kocka


Hladno marinirana zelenjava z balzamiko

Fuži s šampinjoni

Zelenjavna pita s paradižnikovo sekanico in baziliko

  

Kavina kocka


 

TOR

Torek, 28. marec

Klasični menu

Ribji menu

Vegetarijanski menu

Piščančje rezine z jogurtovo omako in curyem

Goveja juha z rezanci in zelenjavo

Puranji medaljoni z masleno zelenjavo

Zeliščni pire

Skutina tortica

 

Rezanci s škampi in bučkami

Kremna korenčkova juha z ingverjem

File smuča s čemaževo skorjico na popečeni beli polenti

Sacher rezina

 

 

 

Solatka popečenih malancanov na marinirani rukoli

Kremna korenčkova juha z ingverjem

Zelenjavni polpeti na bučkinem raguju z koriandrom

   

Sacher rezina

 

Paradižnikova sekanica z mozzarello in baziliko

Koruzna juha s krutončki

Riževi rezanci z zelenjavnim ragujem

   

Sestavljena solata

Sirova pita

SRE

Sreda, 29. marec

Klasični menu

Ribji menu

Vegetarijanski menu

 

Tatar dimljenega govejega jezika

Piščančja juha z zelenjavo in drobnjakom

Goveji medaljoni z zelenim poprom, zdrobovi ocvrtki in spomladanska zelenjava

Ledena rezina

 

 

 

Hobotnica v solati

Cvetačna juha

File rdečega okuna v koruzni srajčki s kvinojino rižoto

Oblita banana

 

 

 

Popečene kocke tofuja na solatni posteljici z orehi

Cvetačna juha

Gratinirani šampinjoni s kozjim sirom na zelenjavnem pireju

   

Oblita banana

 

Pršutova solatka z balzaminko in pinjolami

Goveja juha z rezanci in zelenjavo

Piščančji rezanci  v koruznem plaščku

Krompirjeve rezine iz pečice z rožmarinom

Sestavljena solata

Kavina rezina

ČET

Četrtek, 30. marec

Klasični menu

Ribji menu

Vegetarijanski menu

Rezine sušene govedine s pečeno hruško  

Goveja juha s fritati in korenčkom  

Gratiniran piščančji file z mozzarello in paradižnikom, pečen mlad krompir z  zelenjavo

Čokoladna torta

 

Coctail rakovih repkov

Zelenjavna kremna juha

Kremna rižota s sipinimi  rezanci s pečenim parmezanom

Jabolčna rezina

Popečene bučke s feta sirom

Zelenjavna kremna juha

Polnozrnate testenine v  beluševi omaki 

   

Jabolčna rezina  

 

Pate prekajene postrvi

                     

Kremna bučna juha

Ostriž file z hrenovo skorjico , ješprenova ričota z rukolo 

Sestavljena solata

Čokoladna rezina

PET

Petek, 31. marec

Klasični menu

Ribji menu

Vegetarijanski menu

Vitello tonnato s češnjevcem

  

Njoki s čemaževim pestom

Medaljoni svinjske ribice z bukovim ostrigarjem,

ajdov štrukelj

Piškotek rezina

 

 

Tunin pate na česnovem kruhku

Njoki s čemaževim pestom

Kotlet morskega psa v tempura testu,

narastek blitve s krompirjem

Marelična tortica

Mariniran mladi sir z bučnicami in bučnim oljem

Njoki s čemaževim pestom

Polnjene bučke z zelenjavno sekanico,

pirina kaša s čemažem

  

Marelična tortica 

SOB

Sobota, 1. april

Klasični menu

Ribji menu

Vegetarijanski menu

Govedina v solati z jajčko

Goveja juha z rezanci in zelenjavo

Ocvrti telečji medaljoni s sezamom,

pražen krompir z ocvrto čebulo

Mango tortica

Mariniran ribji file z orehovim oljem

Brokoli kremna juha

File morskega lista v zeliščnem ovoju,

slane krompirjeve rezine s česnom in peteršiljem

Čokoladna rezina  

Marinirana mozzarella na korenčkovem gnezdu

Brokoli kremna juha

Gratinirana zloženka paradižnika in bučk,

zelenjavni pire z zelišči

  

Čokoladna rezina

NED

Nedelja, 2. april

Klasični menu

Ribji menu

Vegetarijanski menu

Zloženka kraškega zašinka z mascarpone

Goveja juha z rezanci in zelenjavo

Rezine račjih prsi na mladi špinači s krompirjevo peno

Brownie   

 

Marinirane sardelice na mladi solatki

Jurčkova juha

Ocvrt zvitek postrvi na skandinavski krompirjevi solati

Jagodna rezina


Bučkina ruladica z mozzarello

Jurčkova juha

Sirovi tortelini s čemaževo kremo

  

Jagodna rezina 


Vina meseca MARCA:

CHARDONNAY - KASPAR, Gaube, suho, 0,1l - 3,73€

MODRI PINOT, Gaube, suho, 0,1l - 3,60€



Prepoznavnost kulinarične ponudbe A`la carte restavracije hotela Habakuk zaznamujejo prvinski okusi, prefinjeno izbrane sestavine ter kreativnost krožnika, ki gostu obogati kulinarično obzorje in pričara gastronomsko doživetje.

Prepustite se nasvetom naših somellierjev in kuharskih mojstrov, ki vam bodo predstavili Habakukove izbrane zgodbe!


Prijavi se na e-novice

Prijavite se, če želite prejemati brezplačne kulinarične e-novice hotela Habakuk