• Hotel Habakuk **** - Dogodki
  • Hotel Habakuk **** - Dogodki
  • Hotel Habakuk **** - Dogodki
  • Hotel Habakuk **** - Dogodki

Šport in rekreacija

Pohorje predstavlja zeleno oazo na vzhodnem robu Alp, vpeto med Dravo na severu in med Slovenjgraško kotlino, Vitanjskim podoljem, Dravinjskimi goricami ter Dravsko-Ptujskim poljem na jugu. To je svet bogatih gozdov, skritih jezer, divjih sotesk in slapov, barij, čudovitih planj in razglednih vrhov. Mehka pota, čisti zrak, prijeten hlad ob bistrih vodah, sočno zelenje in zelenje vsenaokrog.

 
 

Plavanje v termalni vodi

 dozivetja termalna-vodaimgShadowR

Gostom hotela Habakuk in MTC Fontana so na voljo notranji in zunanji bazeni ter whirpooli s počutju in zdravju prijazno termalno vodo. Potopite se v svet termalnih voda, ki so vam na voljo vse dni v letu ter začutite njihove blagodejne in zdravilne učinke. Temperatura vode v bazenih se giblje med 29 in 35 stopinjami in je bogata z jodidi ter fluoridi.

Termalna voda ima blagodejne učinke pri obolenju sklepov, vezi, mišic in kosti, boleznih obtočil, presnove, psihosomatskih obolenjih …

Plavanje je oblika rekreacije, ki celovito vpliva na rast in razvoj telesa ter omogoča izvrstno vajo za dihalne mišice, pripomore k boljšemu delovanju krvnega obtoka in ugodno vpliva na miselne sposobnosti.

Kolesarjenje

 dozivetja kolesarjenjeimgShadowR

Podajte se po različnih asfaltnih ter gozdnih poteh, ki so primerne tako za družine z otroki kot za izkušene kolesarje ...

 

Pohodništvo

 dozivetja pohodnistvoimgShadowR

Raziskujte učne poti, gozdove, pragozdove in številne potoke ...

Pohorske zanimivosti

 dozivetja pohorjeimgShadowR

Črno jezero, Šumnik in pragozd, Lovrenška jezera, Stare glažute. Pohorje zavetje dobrih vil, ki so med skalami in pečinami sredi temnih lesov ...

 

Fitnes

 dozivetja fitnesimgShadowR

Fitnes center je namenjen tako rekreativcem kot tudi profesionalnim športnikom, ki lahko vadijo na napravah in trenažerjih znanega proizvajalca Matrix. Fitnes center ponuja profesionalne naprave.

Smučanje na Pohorju

 dozivetja smucanjeimgShadowR

Mariborsko Pohorje je največji smučarski center v Sloveniji in ko pohorske strmine pobeli sneg, lahko uživate v smučanju, deskanju ali teku na smučeh.

 

Babor banner shop