Hotel Habakuk****, Terme Maribor d.o.o. je dobitnik nagrade
BRAND LEADER AWARD 2014:
»Vodilni ponudnik wellness in medicinskega turizma v jugovzhodni Evropi«

brand leader award habakuk 1

Ponosni smo, da je hotel Habakuk****, ki deluje v okviru družbe Terme Maribor d.o.o., 14.5.2014 v Beogradu na 4. poslovni konferenci »Trajnostni razvoj in konkurenčnost turističnih produktov jugovzhodne Evrope-SEET 2014« prejel nagrado BRAND LEADER AWARD 2014 »Vodilni ponudnik wellness in medicinskega turizma v jugovzhodni Evropi«. Nagrado je prevzel direktor hotela Habakuk, gospod Matko Vrdoljak.

Strokovni kolegij konference je hotel Habakuk, ki svojo prepoznavnost uspešno gradi že vrsto let, izbral, ker s kreativnim in učinkovitim upravljanjem sledi svetovnim trendom in s premišljenim izborom inovativnih in razvojnih strategij implementira vse prednosti naravnih danosti okolja, kjer se nahaja, v svoj visoko pozicioniran turistični produkt. Skozi edinstveno in prepoznavno turistično ponudbo je ekskluzivni hotel Habakuk ohranil pozitivni zgodovinski image destinacije in hkrati izgradil novi image za potrebe sedanjega turističnega tržišča. Gostoljubnost, najvišji nivo storitev, udobje, visoko usposobljeno osebje, raznovrstna wellness-spa in medicinska ponudba, kongresni center, restavracije in bari ter možnosti za rekreacijo, omogočajo, da hotel Habakuk zadovolji tudi najzahtevnejše goste. Hotel Habakuk je tako pozicioniran v samem vrhu turističnega zemljevida v regiji in daje poseben pečat in doprinos k dvigu ugleda, zaupanje in konkurenčnosti elitnega medicinskega in wellness&spa turizma v celotni jugovzhodni regiji.

Nagrada BRAND LEADER AWARD se podeljuje zadnjih deset let na osnovi številnih standardiziranih kriterijev; inovatovnost, visoka stopnja tržne prepoznavnosti in pozicioniranje avtentičnega proizvoda.

brand leader award habakuk 2 brand leader award habakuk 3 brand leader award habakuk 9

http://www.massmediainternational.eu/Brand-Leader-Award

http://www.massmediainternational.eu/Brand-Leader-Award-SEET2014

Maribor, 14.5.2014

Babor banner shop