• Hotel Habakuk **** - Dogodki
 • Hotel Habakuk **** - Dogodki
 • Hotel Habakuk **** - Dogodki
 • Hotel Habakuk **** - Dogodki

Doživetja s hotelom Habakuk****

Poslovni del obiska lahko združite tudi z družabnim programom!

 
 

Ogled mesta Maribor

dozivetja maribor i

Mariborski strokovno usposobljeni vodiči z licenco lokalnega turističnega vodnika vas bodo popeljali v objem mariborskih doživetij. Postregli vam bodo z odličnim poznavanjem Maribora in vam v dveh urah - po vaši želji bolj ali manj intenzivno - razkrili kotičke in zgodbe mesta, ki bi vam ostale sicer prikrite.

Ključne znamenitosti:

 • Trg svobode (Vinska klet, spomenik NOB, Frančiškanska cerkev)
 • Grajski trg (Grad, Florijan)
 • Vetrinjska ulica (Vetrinjski dvor, Salzburški dvor)
 • Židovski trg (Sinagoga, Židovski stolp)
 • Lent (Vodni stolp, Stara trta, Minoritski samostan, Sodni stolp)
 • Glavni trg (Alojzijeva cerkev, kužno znamenje, Rotovž)
 • Slomškov trg (Stolna cerkev, SNG Maribor, Univerza, Pošta)
 • Gosposka, Slovenska in Grajska ulica
 • Trg generala Maistra
 

Adenalinski park

 dozivetja 0012 adrenalinski-parkimgShadowR

Programi - Pohorje adrenalin

Sestavlja ga PROGRAM POHORSKI CAR, ki se izvaja na višinskem poligonu (angleško High Ropes Course - HRC) in s tehničnega vidika predstavlja zbirko različnih zaprek, ki jih je mogoče premagovati individualno ali v skupini in se pri vsem tem neizmerno zabavati! Namenjen je ljudem, ki jih druži smisel za dogodivščine in občutek za timsko tekmovalnost.

Preberi več ....

Dravska vila

 dozivetja 0010 dravska vilaimgShadowR

Vožnja z ladjo ponuja čudovit pogled na Maribor in obrežje Drave in traja nekaj več kot 1 uro.

Ladja sprejme 78 oseb v kabinskem delu, od tega jih lahko sedi 55. V primeru, da se odločite le za zabavo brez vožnje, je možno na ladjo sprejeti 156 oseb.

 

Ogled vinskih cest

 dozivetja 0001 vinska-cestaimgShadowR
 • Podpohorska vinska turistična cesta
 • Mariborska vinska turistična cesta
 • Gornje Slovenjegoriška vinska turistična cesta
 • Jeruzalemska vinska turistična cesta
 • Ormoška vinska turistična cesta

Botanični vrt Pivola

 dozivetja 0011 botanicni-vrt-piuvolaimgShadowR

Botanični vrt Univerze v Mariboru (Pivola) prikazuje tujo in domačo floro, zlasti značilnosti in posebnosti Pohorja in severovzhodne Slovenije in je hkrati raziskovalna in javnosti odprta kulturno prosvetna ustanova.

V nasadu domačih in eksotičnih dreves rastejo med drugim 120 let stare sekvoje, klek z obsegom 364 cm, kavkaške jelke, kanadske čuge, Lawsonove ciprese, rdečelistna bukev, macesni, magnolije, tise.

 

Beauty programi

 dozivetja 0004 spaimgShadowR

Po delovnem programu vam lahko ponudimo veliko sprostitve v Beauty centru. Ponujamo različne vrste masaž, kot so Scen-tao, Shiatsu, refleksna masaža stopal, Aromaterapija, klasična masaža, različne negovalne in lepotilne programe za telo, kot so manikura, pedikura, nega obraza. Posebne trenutke pa lahko doživite v luksuzni kabini ob kopeli in masaži na mizi hamam ali ob oblogah s Soft pack sistemom. Programe bomo z veseljem prilagodili vašim željam.

Slovenski večer

 dozivetja 0006 narodna nosaimgShadowR

V hotelu ali na eni izmed okoliških turističnih kmetij vam lahko organiziramo Slovenski večer. Gostje bodo lahko ob glasbeni spremljavi citer pokušali dobrote slovenske kulinarike, folklorna skupina pa bo predstavila stare slovenske plese in običaje.

 

Športne aktivnosti

 dozivetja 0012 adrenalinski-parkimgShadowR

Pod nadzorom izkušenega in profesionalnega inštruktorja, boste imeli priložnost izkusiti zanimive športne aktivnosti. Ker je pri športnih aktivnostih pomemben timski duh, to močno vpliva na kohezivnost v skupini in izboljšuje medsebojne odnose.

Ogled mesta Ptuj in degustacija vin v vinski kleti

 dozivetja 0005 PtujimgShadowR

Organiziramo vam poldnevni ali celodnevni izlet v najstarejše slovensko mesto Ptuj. Med sprehodom skozi mesto bomo spoznali tisočletno zgodovino in tradicijo mesta Ptuj. Ogledali si bomo vse pomembne mestne kulturno–zgodovinske znamenitosti, kot so Mestni trg, poznogotsko stavbo Mestne hiše, Mestni stolp, Orfejev spomenik, Cerkev Sv. Jurija, Dominikanski samostan. Sprehod skozi mesto bomo nadaljevali na grajskem griču, kjer si bomo ogledali Ptujski grad s pokrajinskim muzejem. Naš izlet bomo zaključili v Vinski kleti Ptuj z degustacijo vina in ogledom multivizijske predstave »Ko se kaplja zaiskri«.

 

Svečane večerje in banketi

 dozivetja 0009 habakuk-banketimgShadowR

Ob odlični kulinarični ponudbi in postrežbi na najvišjem nivoju vam bomo pričarali nepozaben večer. Za popestritev večera vam lahko organiziramo glasbo in zabavni program. Izbirate lahko med plesnimi programi (Cabaret, trebušni ples, balet...) ali glasbenimi programi (duo, trio, glasbena skupina). Priskrbimo vam moderatorja programa, ki bo večer povezal v celoto.

 

Babor banner shop